divendres, 26 de novembre del 2010

Resum de la setmana

Aquesta setmana hem treballat a classe moltes coses.Dilluns pel matí ens va visitar una senyora d´habilitats socials i ens va ensenyar com tindríem que fer per ser millors persones.
En informàtica hem aprés a penjar fotos a la web; ha sigut molt divertit.Dijous vam començar a fer la postal de Nadal i tant de bo algú de la nostra classe guanye el concurs de Dénia. Estem bastant emocionats ja que d'ací poc vindrà Jhonatan un antic company,que estava vivint a Brasil.Per sort esta setmana no hem fet cap control. "Increïble,veritat?"


BON CAP DE SETMANA

Att:Karen i Sergio.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Resum de la setmana

La setmana passada, dilluns, en E.física vam jugar a un nou joc a handbol, el dimarts vam fer l'examen de castellà del tema 3, el dijous vam fer l'examen de música a última hora,i el divendres vam fer el d'angles després del menjador; i el de C.medi a última hora.


Ines Haytom i Olatz Vidal Duo.

divendres, 12 de novembre del 2010

Resum de la setmana.

Aquesta setmana, hem fet quatre exàmens, dos de coneixement del medi, un altre de matemàtiques i un altre d'anglès.En educació fìsica hem fet un torneig de futbol, en plàstica,hem anat al laboratori a fer un dibuix dels colors càlids, en música hem fet un treball molt difícil a la llibreta de pentagrámes i al llibre.En anglés hem repassat vocabulari per a l'exámen i per al cap de setmana Isabel ens ha manat llegir i uns fulls de reforç molt difícils...


Noèlia, Simona i Julieta. Bon cap de setmana!!!!!!